“Restaurant de Oase”
organiseert op vrijdag 14 november en zaterdag 15 november
2025
weer een variërende wild proeverij, die bestaat uit 8 gangen ;
Hieronder vindt u het menu voor deze 2 avonden!
Breekbrood
Geserveerd met Rilette van gans en eendenlevermousse.
Corned beef van gans
Stroop van Rodenbach alexander bier, mosterd kaviaar, krokante pistache en rucola cress.
Gekonfijte eendenbout en bitterbal van wild
Puree van gerookte pastinaak puree, blauwe bessen-sinaasappelcompote en piccalilly mayonaise.
Cappuccino van dubbel getrokken wildbouillon met truffelroom
Huisgemaakte wildburger
Brioche broodje, veld sla, uienchutney met peperkoek en crumble van honing en tijm.
Langzaam gegaarde wildzwijn wang in bockbier
Mousseline van schorseneer, gebakken paddenstoelen, krokante spekkruimels en een bockbier jus.
Wildstoofpot
Creme van rode biet en port, stoofpeer en een wafel van pastinaak.
Bosvruchten parfait
Crumble met lavendel, witte chocolade en astina cress.
De kosten van dit 8 gangen diner is 84,95 euro.
We starten deze avonden om 18:30 uur