Loading

Geschiedenis

In 1963 namen onze ouders de toenmalige bakkerij van de firma “Spijkerboer”over. In 1965 begonnen ze naast de levensmiddelen zaak met de verkoop van patat, iets wat in het dorp nauwelijks bekend was. In 1991 werd de VOF de Oase opgericht en nu 2008 en vele verbouwingen later is de levensmiddelen zaak allang weg en is Café eethuisje “de OASE” een prachtig goed lopend horeca bedrijf met veel partijen een a La Carte restaurant.

Verder is er een cafetaria en een gezellige bar waar ook kleine snacks en platé service kunnen w orden geserveerd. In de najaar van 2008 werd het bedrijf verder uitgebreid en na een forse verbouwing is de Torenvalk-zaal een feit. Deze sfeervolle nieuwe aanwinst biedt plaats aan 70 mensen. Zomers is er een terras met 100 zitplaatsen waar veel fietsers een kop koffie, een drankje of een hapje kunnen eten en kunnen genieten van de Zalkse gastvrijheid. U bent van harte welkom bij ons restaurant!

Met vriendelijke groeten, Zwier en Flip Kanis

Corona update - Tijdelijk gesloten

Beste & gewaardeerde klant,

Zoals jullie wellicht hebben gezien en/of gehoord zullen alle horecagelegenheden in eerste instantie tot maandag 6 april hun deuren moeten sluiten. Helaas kunt u daarom de komende drie weken niet bij ons terecht. De reserveringen die in onze agenda staan zullen dus allemaal vervallen.

Zoals u zult begrijpen komt dit bij ons, en het hele team, ontzettend hard binnen. We kunnen nu tijdelijk niet doen wat we het allerleukste vinden; heerlijk koken, onze gasten verrassen met lekkere gerechten en u een fijn avondje uit bezorgen. Het belangrijkste is nu natuurlijk dat we als Nederland zo snel mogelijk los komen van dit corona-virus.

We hopen dat jullie ons na deze periode weer weten te vinden en eventuele reserveringen voor een etentje, buffet of feestje willen verzetten naar een andere datum. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen (038-3636270) of per mail (info@restaurantdeoase.nl).

Vriendelijke groet, Namens het hele team van ons restaurant,

Flip & Zwier Kanis

Blijft op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief