Loading

Hapjes buffet

Wilt u geen koud- warm buffet, maar toch uw gasten een heerlijke avond bezorgen. Dan hebben wij de oplossing, begin het feest met een petit four, eventueel voorzien van een eigen logo, daarna ons hapjes buffet een uitgebreid buffet met verschillende koude en warme hapjes waar u onbeperkt van kunt genieten.

Hapjes buffet

Mocht u een feestje, verjaardag of jubileum willen vieren met uw familie, kennissen en vrienden. Dan kan u ook de keus maken voor ons hapjes buffet, het is de bedoeling dat de gasten hun eigen hapje gaan halen van het buffet wat rijkelijk gevuld is met diverse koude en warme hapjes zo komen uw gasten in beweging en kunnen ze ook eens even van de zitplaats veranderen. Het buffet bestaat uit;

Kibbeling met saus
Stukjes haring op roggebrood
Diverse soorten worst
Diverse soorten kaas
Kipkerriesalade
Rundvleessalade
Scharrelsalade
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde wraps
Bitterballen
Kipnuggets
Mini Mexicano’s
Hai Fong balletjes
Mini kroketjes
Mini Soufflé’s
mini bapao met chilisaus
Gehaktballetjes met satésaus
Minibroodjes (sausijsjes, gehakt, kipkerrie)

Minimum aantal personen 20
Prijs €15,75 per persoon

Corona update - Tijdelijk gesloten

Beste & gewaardeerde klant,

Zoals jullie wellicht hebben gezien en/of gehoord zullen alle horecagelegenheden in eerste instantie tot maandag 6 april hun deuren moeten sluiten. Helaas kunt u daarom de komende drie weken niet bij ons terecht. De reserveringen die in onze agenda staan zullen dus allemaal vervallen.

Zoals u zult begrijpen komt dit bij ons, en het hele team, ontzettend hard binnen. We kunnen nu tijdelijk niet doen wat we het allerleukste vinden; heerlijk koken, onze gasten verrassen met lekkere gerechten en u een fijn avondje uit bezorgen. Het belangrijkste is nu natuurlijk dat we als Nederland zo snel mogelijk los komen van dit corona-virus.

We hopen dat jullie ons na deze periode weer weten te vinden en eventuele reserveringen voor een etentje, buffet of feestje willen verzetten naar een andere datum. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen (038-3636270) of per mail (info@restaurantdeoase.nl).

Vriendelijke groet, Namens het hele team van ons restaurant,

Flip & Zwier Kanis

Blijft op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief