Loading

Wijnkaart

Bent u een wijnliefhebber? Geniet dan van een van onze huiswijnen of specials. Wij hebben altijd meerdere rode en witte wijnen op voorraad zodat we bij elk gerecht een passende wijn kunnen schenken. Bekijk hieronder onze wijnkaart.

RODE WIJNEN

LA LINDA
Malbec . Een elegante rode wijn met een intens rode kleur. Een rijpe smaak van lichte houttonen, impressies van kruiden en kersen. De wijn is goed in balans en heeft een makkelijke afdronk welke heerlijk is bij rood vlees.
Prijs per glas € 3,75 – per fles € 18,95

PRIMITIVO Di MANDURIA
Vurige robijnrode  gekleurde Primitivo. intens van geur met tinten van rood fruit, zwarte bessen en kersen.
Prijs per glas € 4,75
per fles € 24,50

RACEMI ANARKOS
megroamaro italie.- deze wijn vol fruit, zeer vol en zacht op het gehemelte, de druiven zijn geplukt bij een optimale rijpheid, welke naar voren komen in de wijn. Een mooie toon van zwarte kersen, rood met paarse tinten. Het bouquet heeft een intens, aanhoudend kenmerk. De smaak is vol van body, droog, harmonieus en fluwelig.
prijs per glas € 3,75
per fles € 18,95

DENIS MARCHAIS
Cabernet Sauvignon – Een volle soepele tafelwijn met een fris bouquet. De wijn heeft een goede rijkheid welke in evenwicht is met de kruidige en kersenachtige aroma’s. Deze aroma’s blijven lang na talmen in de mond, zelfs na het doorkomen van de zachte tannines.
prijs per glas € 3,40
per fles  17,95

 

Quercus.
Merlot – Een mooie robijnrode wijn. De open geur doet denken aan rijpe kersen, bramen, frambozen, moerbeien en mediterrane kruiden. De smaak is glad en heeft aangename zoete tarinnes.
Prijs per glas € 3,95
per fles € 19,50

Witte Wijnen

QUERCUS GORISKA– SAUVINONASSE
Een vrij pittige wijn,met een iets van gedroogde amandel smaak,afkomstig uit Bordeaux,ook wel Sauvignon Vert genoemd,In Slovenie en Noord-Ooost Italie .In Friuli is het bekend onder de naam Friulano,in Slovenie Jacot, en heeft nog meerdere namen
Prijs per Glas € 3,95>
per fles € 19,50

LA LINDA UNOAKED
Unoaked Chardonnay. De wijn is droog fris en tegelijkertijd vol en zacht. in de geur zijn tinten van mango, perziken abrikoos te vinden. De wijn is een krachtige wijn en zal uw maaltijd en geest verrijken.
Prijs per glas € 3,75
per fles  € 18,95

VERDEJO
Levenslustige Rueda, sprankelend helder van kleur met lichtgroene tinten. Met vrolijke bloemetjes, appels, peren en citrusfruit
Prijs per glas € 3,40
per fles € 17,95

DENIS MARCHIAS
Sauvignon Blanc. – Een levendige, frisse droge wijn met een licht gele kleur en groene tinten. Een wijn met een zeer herkenbaar Sauvignon Blanc karakter zoals kruisbessen en tropische fruit.
Prijs per glas € 3,40 
fles  €17,95

DENIS MARCHIAS
Chardonnay.- De Chadronnay druif, wereldberoend geworden in de Bourgogne, levert een zachte harmonieuze wijn, geurig in de neus en mild in de afdronk met een boterig aroma
Prijs per glas  € 3,40 
fles € 17,95

CHARDONNAY SPÄTLESE
Van het bekende wijnhuis Paul Vetter, deze zoete wijn is afkomstig uit Burgenland.
Prijs per fles € 20,50

Specials

Denis Marchias – Syrah  Rosè
Moderne rosè,korte inweking vande schillen en een pneumatische persing met gecontroleerde vergisting, heeft een mooie diepe rosèkleur.In de geur verfrissend, fruitig met aantrekkelijke aardbeien en kersen aroma’s. Opwekkend en vol van smaak.
Prijs per glas € 3,40 
per fles  € 17,95

LA LINDA- ROSE
Malbec Rose Mendoza Argentina. Een intens frisse rosé, met aroma’s die u aan rode bessen en de zomer doen denken een bijzonder aperitief.
Prijs per glas € 3,75
per fles  € 18,95

EISWEIN
Deze goud gele aangenaam zoete wijn is bijzonder geschikt als dessertwijn, ze is elegant en fijn van smaak en er ontstaat een geur van rozen in de neus. Een prachtige wijn voor bijzondere momenten.
Prijs per fles € 27,50