Loading

Wijnkaart

Bent u een wijnliefhebber? Geniet dan van een van onze huiswijnen of specials. Wij hebben altijd meerdere rode en witte wijnen op voorraad zodat we bij elk gerecht een passende wijn kunnen schenken. Bekijk hieronder onze wijnkaart.

RODE WIJNEN

LA LINDA
Malbec Merlot Mendoza Argentina. Een elegante rode wijn goed in balans en een makkelijke afdronk, een prachtige wijn om uw maaltijd te begeleiden.
Prijs per glas € 3,75 – per fles € 18,75

HERITAGE
Vin de table france. Volle soepele tafelwijn met een fris bouget en een zachte milde smaak, heerlijk om zo te drinken.
Prijs per glas € 3,10 – per fles € 16,75

SERAS de AZEITAO
Syrah,Aragones Merlot – Portugal, een wijn met een mooie structuur,romig zacht met een hint van zwartebessen en bramen.De afdronk is zacht en ongecompliceerd.
Prijs per glas € 3,10 –  per fles € 16,75

MOLINI,SALENTO PRIMITIVO
mooi intens fruitige wijn,body en een vrij stevige afdronk
Prijs per glas € 3,25  – per fles  € 17,25

DENIS MARCHAIS
Cabernet Sauvignon – Een goede rijkheid welke in evenwicht is met de kruidige en kersenachtige aromas.Deze aromas blijven lang na talmen in de mond, zelfs na het doorkomen van de zachte tanines.
prijs per glas € 3,10 – per fles  16,75

 

RACEMI ANARKOS
megroamaro italie.- deze wijn vol fruit, zeer vol en zacht op het gehemelte,druiven geplukt bij een optimale rijpheid, welke naar voren komen in de wijn. Een mooie toon van zwarte kersen, rood met paarse tinten. Bouquet heeft een intens, aanhoudend kenmerk. Smaak is vol van body, droog, harmonieus en fluwelig.per glas € 3,75 – per fles € 18,75

Witte Wijnen

QUERCUS GORISKA– SAUVINONASSE
Een vrij pittige wijn,met een iets van gedroogde amandel smaak,afkomstig uit Bordeaux,ook wel Sauvignon Vert genoemd,In Slovenie en Noord-Ooost Italie .In Friuli is het bekend onder de naam Friulano,in Slovenie Jacot, en heeft nog meerdere namen
Prijs per Glas € 3,95   fles € 19,50

LA LINDA UNOAKED
Unoaked Chardonnay Mendoza Argentina. Een heldere droge witte wijn zacht en goed in balans, deze wijn zal uw maaltijd en geest verrijken.
Prijs per glas € 3,75 – per fles  € 18,75

HERITAGE
Vin de table France. Een lichte frisse witte wijn droog van smaak heerlijk om zo te drinken.
Prijs per glas € 3,10 – per fles € 16,75

BIANCO WEISBURGUNDER
Een half droge witte wijn afkomstig uit Burgenland Oostenrijk.
Prijs per fles € 18,75

CHARDONNAY SPÄTLESE
Van het bekende wijnhuis Paul Vetter, deze zoete wijn is afkomstig uit Burgenland.
Prijs per fles € 19,50

SERAS de AZEITAO
Vin de Pays de Côtes de Gascone Blanc. J.C.Fontan, prop. Ontdekt in het gebied van de Armagnac: Fris fruitige witte wijn met een milde smaak en fijne droge afdronk.
Prijs per glas € 3,10 per fles  € 16,95

GRUNER VELTLINER
Deze droge witte wijn gemaakt van de Veltliner druif is één van de toppers van gut Altenberg.
Prijs per fles € 17,95

DENIS MARCHIAS
Sauvignon Blanc. – Licht gele kleur,met groene hint.Een droge frisse,levendige wijn met zeer herkenbaar Sauvignon Blanck karakter zoals kruisbessen en tropisch fruit
Prijs per glas € 3,10  fles  €16,95

DENIS MARCHIAS
Chardonnay.- De Chadronnay druif, wereldberoend geworden in de Bourgogne, levert een zachte harmonieuze wijn, geurig in de neus en mild in de afdronk met een boterig aroma
Prijs per glas  € 3,10  fles € 16,95

Specials

SERAS de AZEITAO – ROSE
Deze bijzondere primeurwijn heeft een intensief boeket met extreme perzik geur in de neus. Deze droge frisse jonge wijn is een uitstekende wijn als begeleider van vis of andere lichte gerechten, maar ook heerlijk om zo te drinken.
Prijs per glas € 3,10 per fles € 16,95

EISWEIN
Deze goud gele aangenaam zoete wijn is bijzonder geschikt als dessertwijn, ze is elegant en fijn van smaak en er ontstaat een geur van rozen in de neus. Een prachtige wijn voor bijzondere momenten.
Prijs per fles € 27,50

LA LINDA- ROSE
Malbec Rose Mendoza Argentina. Een intens frisse rosé, met aroma’s die u aan rode bessen en de zomer doen denken een bijzonder aperitief.
Prijs per glas € 3,75 – per fles  € 18,75

Denis Marchias – Syrah  Rosè
Moderne rosè,korte inweking vande schillen en een pneumatische persing met gecontroleerde vergisting, heeft een mooie diepe rosèkleur.In de geur verfrissend, fruitig met aantrekkelijke aardbeien en kersen aroma’s. Opwekkend en vol van smaak.
Prijs per glas € 3,10  per fles  € 16,95