Loading

Informatie - Waar bent u naar opzoek?

Het personeel van de Oase staat elke dag voor u klaar. Of het nu gaat om een diner, buffet, feestje of zakelijke bijeenkomst. Om u zo goed en snel mogelijk te helpen kunt u hieronder een keuze maken. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen (038-3636270).

Proef onze menu´s

Al meer dan 20 jaar staat Restaurant de Oase garant voor Kwaliteit en Gastvrijheid. We streven al jaren naar tevreden klanten & heerlijk eten tegen een betaalbare prijs. Dit is terug te zien in onze verschillende menukaarten en gerechten. Naast de standaard menukaarten zijn ook de seizoen gebonden kaarten online te vinden (vaak ook met lokale producten). Onze grote menukaart bevat een lekkere diversiteit aan voor-, hoofd- en nagerechten.

Bekijk onze menukaart

Binnenkort iets te vieren?

Jarig of een jubileum? Elke feest vraagt om een aparte benadering, dat snappen wij. Speciaal daarom hebben we groot aantal verschillende buffetten ontwikkeld. Voor kleine en grote groepen, alles is aan te passen op uw wensen, en die van de gasten. Op deze manier kunt u optimaal onbezorgd genieten van de avond. Op onze website is veel informatie over onze buffetten en activiteiten. We komen graag verder met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Plan uw feestje

Uw zakelijke meeting

Bij ons restaurant zijn diverse mogelijkheden om zakelijke evenementen compact en stijlvol te organiseren. Denk hier bij aan (dag) vergaderingen & kleine evenementen. Doordat ons Restaurant dicht bij Zwolle is gelegen, zijn we makkelijk en snel bereikbaar (vanaf de A28 of N50). Voor regio’s Kampen, Hasselt, Genemuiden, Zwolle, Wezep en Hattem zijn we in korte tijd te bereiken. Er zijn diverse zakelijke mogelijkheden die we graag met u bespreken.

Zakelijke informatie

Naast telefonisch reserveren via 038-3636270 is het bij de Oase nu ook mogelijk om online te reserveren. Zo kunt u onderweg via de telefoon of gemakkelijk thuis met de computer een reservering plaatsen. Benieuwd hoe gemakkelijk dat online reserveren gaat? Maak dan direct u eerste online reservering bij Restaurant de Oase. Selecteer de datum, vul in met hoeveel personen u komt en bevestig de boeking met uw contactgegevens. U ontvangt van ons altijd een bevestiging via email of sms!

Corona update - Tijdelijk gesloten

Beste & gewaardeerde klant,

Zoals jullie wellicht hebben gezien en/of gehoord zullen alle horecagelegenheden in eerste instantie tot maandag 6 april hun deuren moeten sluiten. Helaas kunt u daarom de komende drie weken niet bij ons terecht. De reserveringen die in onze agenda staan zullen dus allemaal vervallen.

Zoals u zult begrijpen komt dit bij ons, en het hele team, ontzettend hard binnen. We kunnen nu tijdelijk niet doen wat we het allerleukste vinden; heerlijk koken, onze gasten verrassen met lekkere gerechten en u een fijn avondje uit bezorgen. Het belangrijkste is nu natuurlijk dat we als Nederland zo snel mogelijk los komen van dit corona-virus.

We hopen dat jullie ons na deze periode weer weten te vinden en eventuele reserveringen voor een etentje, buffet of feestje willen verzetten naar een andere datum. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen (038-3636270) of per mail (info@restaurantdeoase.nl).

Vriendelijke groet, Namens het hele team van ons restaurant,

Flip & Zwier Kanis

Blijft op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief