Loading

High Tea

Het is erg populair de laatste jaren; een High Tea. Lekkere broodjes & hapjes. Heerlijk genieten en proeven van allerlei lekkers. Natuurlijk gecombineerd met een prachtig assortiment aan thee. Ook bij de Oase kunt u terecht voor een unieke High Tea. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden (038-3636270).

U kunt genieten van zoete luxe patisserie hapjes en hartige koude hapjes.
Hartige warme hapjes, alle hapjes kunnen variëren.

En uiteraard onbeperkt verschillende smaken thee.

Wij kunnen ook een gluten vrije High tea voor u verzorgen.

Een complete High tea is bij ons verkrijgbaar vanaf 4 personen en kost slechts € 23,50 p.p.

Onze Tea Bar

Olives Detox:
Een en al gezondheid! Deze biologische mediterrane Kruidenmelange ingrediënten: olijfbladeren,appelstukjes, Sinaasappelschil, zonnebloembloesem, korenbloemen, Bananenflakes en aroma.

Biologische Rooibos:
Cafeïnevrij met een zachte volle smaak de drank van de Rooibosstruik in Afrika, en is rijk aan mineralen en Vitamine C

Hello Sunshine:
Een milde biologische groene thee melange die zorgt voor een vrolijke stemming. Ingrediënten: witte thee, groene thee, rozen,goudsbloemen en korenbloemen.

Earl Grey:
Klassieke biologische earl grey met verfijnde frisse Bergamotsmaak.

Noten droom:
De geur en smaak van versgebakken koekjes maken deze verslavende notenmelange een ware delicatesse. Lekker zoet en verrassend rose in je glas. Ingrediënten: gekarameliseerde Amandelen, stukjes kaneel, stukjes appel, stukjes biet en aroma.

Ra Ra Raspuitin:
Deze magische thee vindt zijn oorsprong in het land van de tsaren En gouden paleizen. Stap binnen aan het Russische hof en proef deze Variant van earl grey. Ingrediënten: zwarte thee, korenbloem Bloesem, sinaasappel schilletjes.

Verse munt thee indien voorradig