Loading

Vier jullie bruiloftsfeest bij “de Oase”. Van een feest maken wij een écht feest! Een bruiloft is één van de mooiste dagen in je leven. Daarom weten wij dat het belangrijk is om van deze dag een onvergetelijke te maken. Wij bieden diverse mogelijkheden om van jullie trouwdag een dag te maken om nooit meer te vergeten.  De dag begint vaak bij de plechtigheid en eindigt in een spetterend feest. Afhankelijk van jullie wensen, wordt het hele feest voor jullie tot in de puntjes georganiseerd. Zodat jullie samen met jullie gasten zorgeloos kunt genieten! Natuurlijk kunnen wij jullie ook assisteren met de bruidstaart, het kiezen van muziek en aankleding, Wij hebben contact met meerdere externe specialisten. “de Oase” zorgt voor dé perfecte avond, compleet met lekkere hapjes en drankjes. Zo wordt het een avond precies zoals jullie het willen., want wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat het een super afsluitend feest wordt op jullie trouwdag. Vele bruidsparen gingen u voor, en van deze feesten wordt vast nog lang nagepraat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Corona update - Tijdelijk gesloten

Beste & gewaardeerde klant,

Zoals jullie wellicht hebben gezien en/of gehoord zullen alle horecagelegenheden in eerste instantie tot maandag 6 april hun deuren moeten sluiten. Helaas kunt u daarom de komende drie weken niet bij ons terecht. De reserveringen die in onze agenda staan zullen dus allemaal vervallen.

Zoals u zult begrijpen komt dit bij ons, en het hele team, ontzettend hard binnen. We kunnen nu tijdelijk niet doen wat we het allerleukste vinden; heerlijk koken, onze gasten verrassen met lekkere gerechten en u een fijn avondje uit bezorgen. Het belangrijkste is nu natuurlijk dat we als Nederland zo snel mogelijk los komen van dit corona-virus.

We hopen dat jullie ons na deze periode weer weten te vinden en eventuele reserveringen voor een etentje, buffet of feestje willen verzetten naar een andere datum. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen (038-3636270) of per mail (info@restaurantdeoase.nl).

Vriendelijke groet, Namens het hele team van ons restaurant,

Flip & Zwier Kanis

Blijft op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief