Loading

Bedrijfsfeest vieren ? Door de verscheidenheid aan ruimte zijn wij in de mogelijkheid elke groep, groot of klein, een passende locatie te bieden. Of nu gaat om een diner, een receptie of een feestavond standaard bestaat bij ons niet. Iets te vieren met uw bedrijf of gewoon een personeelsfeest? Ook dat organiseren wij samen met u. Wij verzorgen voor u het complete feest op de door u aangegeven locatie. En, of u uw personeel wilt trakteren op een uitgebreid Diner, een Koud- Warmbuffet of op een Barbecue party alles is mogelijk. Na een duidelijke intake zetten wij voor u duidelijk alles op papier zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Personeelsfeest

Een personeelsfeest brengt collega’s dichter bij elkaar en kan een enorme boost geven aan de prestaties van je bedrijf. Er zijn diverse mogelijkheden om invulling te geven aan een feest. Organiseer een bedrijfsfeest voor de werknemers, zakenrelaties en betrokken. Pak extra uit in een jubileumjaar met een speciaal jubileumfeest .Bij “de Oase” kunt u terecht voor een sfeervolle casino avond, of eerst met uw personeel Solex rijden.vanaf 15 personen hebben wij ook Bubble voetbal of Bubbelbal! Het sensationele teamuitje voor wie van voetbal houdt! Ga de strijd aan met je vrienden, teamgenoten of collega’s! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje voor voetbalteams of vrijgezellenfeest!

Natuurlijk kunnen wij zorgen voor muziek of u kunt zelf een CD opnemen, van Goochelaar tot entertainer, hij kan u  kennis laten maken met verschillende typetjes Piklojo, Tante Bets, de Clochard, Herr von Klinkerhoffen, Lakei, Fanfaar, Clown Nelis, Stadsomroeper, Showmaster & Koos Klikklak. Of een Rendez-vous songwriting, ontdek de artiest in u zelf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.