Loading

Bezorgservice

Wij willen een ieder bedanken die ons in de afgelopen periode gesteund heeft, door gebruik te maken van onze bestelservice, dit waarderen wij zeer.

Omdat wij de deuren van ons Restaurant vanaf 5 Juni j.l. weer mochten openen, en wij ons personeel door de drukte op eigen locatie hard nodig hebben, moeten wij deze service daarom beperken, en kunnen dit alleen aanbieden bij een vroegtijdige reservering van uw bezorg maaltijden of thuis Buffet      ( in overleg en minimaal 1 dag van tevoren) en hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn.

Buffet aan huis bezorgen

Wij kunnen ook een kleine buffet aan huis verzorgen. Heeft u bijvoorbeeld iets te vieren? Een verjaardag of jubileum? Ook voor  een klein groepje mogelijk. Vraag gerust om informatie. Samen met u kunnen we vervolgens een lekker koud, warm of combinatie buffet samenstellen. 

Bezorg maaltijden

Ons Restaurant is weer Geopend en wij hebben ook een ruim opgesteld Terras waar wij onze gasten kunnen ontvangen. U kunt hier genieten van een uitgebreide Kleine-  en Grote menu kaart wij hebben een ruim assortiment Bieren op de tap en de fles. Maar zou u toch van onze  Bezorg maaltijden gebruik willen maken kan dit alleen op afspraak en door het 1 dag van tevoren aan ons door te geven.

Cadeaubon bestellen

Liever een cadeaubon van Restaurant “De Oase” weggeven met uw eigen tekst erop geschreven, bestel
dan hier uw CADEAUBON