Loading

Barbeceu buffet

Met elkaar barbecuen in een ontspannen sfeer. Gezelligheid. Daar draait het om tijdens de BBQ party van “de Oase”. Het ongedwongen karakter van het Barbecue arrangement is ideaal voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. De geur van de barbecue en de zwoele muziek op de achtergrond, brengen u in de juiste stemming voor een geslaagde avond.

 

Barbecue buffet

Mocht Uw keuze vallen op een Barbecue, dan kunt u bij de Oase ook voor een gevarieerd aanbod terecht. Als eerste wordt de avond begonnen met een heerlijke Groente- of Tomatensoep, Onze barbecue bestaat uit een grote pan van 1 meter doorsnede, dit is ten eerste gezonder, omdat het vlees niet kan verbranden door het open vuur. Ten tweede door gebruik van een pan kan men ook uien en champignons mee bakken. Mochten er diëten onder de gasten zijn, maak dit dan kenbaar dan wordt hier op passende wijze aandacht aan besteed.

Tomaten of Groentesoep
geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

5 soorten vlees:
Schouderkarbonade, Hamburger; puur rundvlees, Kipfilets, Varkenshaas saté, Shoarma vlees

Salades:
Rundvlees salade, Kip kerrie salade, Diverse Rauwkostsalades o.a.: Amerikaanse-, Cubaanse-,
Tunesische-,Mexicaanse rauwkost.

Koude sauzen:
Zigeunersaus, Knoflooksaus, Cocktailsaus

Warme sauzen:
Saté saus, Champignon roomsaus
Uien, Champignons, Patat, Stokbrood met kruidenboter

Minimum aantal personen 20
Prijs € 21,00 per persoon

Corona update - Tijdelijk gesloten

Beste & gewaardeerde klant,

Zoals jullie wellicht hebben gezien en/of gehoord zullen alle horecagelegenheden in eerste instantie tot maandag 6 april hun deuren moeten sluiten. Helaas kunt u daarom de komende drie weken niet bij ons terecht. De reserveringen die in onze agenda staan zullen dus allemaal vervallen.

Zoals u zult begrijpen komt dit bij ons, en het hele team, ontzettend hard binnen. We kunnen nu tijdelijk niet doen wat we het allerleukste vinden; heerlijk koken, onze gasten verrassen met lekkere gerechten en u een fijn avondje uit bezorgen. Het belangrijkste is nu natuurlijk dat we als Nederland zo snel mogelijk los komen van dit corona-virus.

We hopen dat jullie ons na deze periode weer weten te vinden en eventuele reserveringen voor een etentje, buffet of feestje willen verzetten naar een andere datum. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen (038-3636270) of per mail (info@restaurantdeoase.nl).

Vriendelijke groet, Namens het hele team van ons restaurant,

Flip & Zwier Kanis

Blijft op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief